Taaltrainingen Nederlands als tweede taal (NT2)

Taalzeker verzorgt taaltrainingen Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen (NT2). Taaltrainingen van Taalzeker worden altijd op maat gemaakt en zijn dus toegespitst op de wensen en behoeften van de cursist.

Waarom een training van Taalzeker?
Mijn kwaliteiten liggen met name in het geven van taaltrainingen aan hogeropgeleiden. Ik werk vooral met mensen die werkzaam zijn voor het bedrijfsleven of de overheid, expats en cursisten die aan een hogeschool of universiteit studeren. Het startniveau verschilt van beginners tot vergevorderden.

Het materiaal waarmee wordt gewerkt is afhankelijk van het niveau en de wensen van de cursist. Dit kan een bestaande lesmethode zijn, maar daarnaast wordt altijd gebruikgemaakt van eigen materiaal van Taalzeker en ook regelmatig van eigen werk van de cursist. Hierbij kun je denken aan sollicitatiebrieven, e-mails, rapporten, verslagen, presentaties en studieopdrachten.

Natuurlijk bevordert het je leerproces als je met plezier de lessen volgt. Omdat ik met veel enthousiasme lesgeef, blijven de cursisten gemotiveerd om de taal te leren. Samen zullen we ervoor zorgen dat de gestelde doelen bereikt worden. Bij Taalzeker ben je zeker van een heldere en betrouwbare aanpak!

Trainingen van Taalzeker worden incompany gegeven, wat wil zeggen dat ze plaatsvinden op je eigen locatie.

Als je meer informatie wilt over taaltrainingen of andere diensten van Taalzeker, neem dan gerust contact met mij op. Op aanvraag stuur ik je geheel vrijblijvend een offerte.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van Taalzeker (pdf) van toepassing.