Taalzeker biedt verschillende workshops aan. Heb je andere wensen? Ik bespreek graag samen wat de mogelijkheden zijn.

Workshops: de puntjes op de i

Twijfel je over de spelling of stijl van je teksten? Vraag je je altijd af hoe het precies zit met de d’s en de t’s? Als je professioneel wilt overkomen, is het erg belangrijk dat je teksten foutloos geschreven zijn en lekker lopen. Volg daarom een workshop schrijfvaardigheid bij Taalzeker! […] Lees meer »

Workshops voor NT2-docenten

Ben je docent NT2 of wil je graag NT2-lessen gaan geven? Taalzeker biedt een reeks interessante workshops aan om jezelf verder te ontwikkelen als docent. De workshops zijn bedoeld voor docenten (in spe) die lesgeven aan hogeropgeleide anderstaligen. Het maakt niet uit of je lesgeeft aan groepen op individuen en of je veel of weinig ervaring hebt: iedereen is welkom! […] Lees meer »

 

Een workshop of een training?

Een workshop neemt één of enkele dagdelen in beslag, terwijl een taaltraining gewoonlijk uit minimaal acht lessen bestaat. Bovendien worden de workshops in kleine groepen gegeven. Een taaltraining daarentegen kan ook op individuele basis plaatsvinden.

Als je meer informatie wilt over workshops of andere diensten van Taalzeker, neem dan gerust contact met mij op. Op aanvraag stuur ik je geheel vrijblijvend een offerte.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van Taalzeker (pdf) van toepassing.